partners

Stravi werkt samen met een groot aantal partners. Hieronder vindt u een aantal van deze partners.


strang.jpg

Eduard Strang Verhuizingen

De huisvervoerder van Stravi draagt zorg voor alle Europese leveringen van de vitrines van en naar de kunstbeurzen. Tevens is Eduard Strang (sinds 1881) gespecialiseerd in het vervoer van kunst & antiek, binnen Nederland en door Europa. Maar ook wereldwijd draagt zorg voor het vervoer van kunst & antiek. Om binnenkomende kunstcollecties (van overzeese bestemmingen) veilig te kunnen huisvesten beschikt zij over een goedgekeurd douane-entrepot in Vught. Collecties kunnen onder de beste condities voor kortere of langere periode opgeslagen worden. Voor meer informatie kunt u met de kunsttransporteur direct contact opnemen +31 73 6563300

http://www.strang.nl/
vanlanschot.jpg

Van Lanschot Chabot

Van Lanschot Chabot is een van de grootste intermediairs op verzekeringsgebied van Nederland. Wij hebben een lange geschiedenis en spelen als toonaangevend intermediair een belangrijke rol in de markt.

http://www.vanlanschotchabot.com
vind.jpg

Vind Magazine

Vind is een eigentijds publieksmagazine over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Trefwoorden zijn: gevarieerd, boeiend, professioneel en visueel zeer uitdagend. De titel Vind onderstreept dat in dit magazine alles op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek te vinden is. Ook willen wij met de naam benadrukken dat we ergens een mening over hebben, iets wel of niet mooi vinden en dingen op een bepaalde manier beleven. Behalve dat Vind een aantal vaste rubrieken heeft, zoals een gastencolumn, uitgebreide museum- en veilingagenda's, een schilderijbespreking, de determinatie van een uniek voorwerp en er een woord etymologisch wordt verklaard, komen er legio onderwerpen aan bod die op een toegankelijke en spannende manier worden gebracht.

http://www.vindmagazine.nl/
tableau.jpg

Tableau Fine Arts

Tableau Fine Arts Magazine is een sedert 1978 verschijnend Nederlands onafhankelijk tijdschrift over beeldende kunst en antiek. Uitvoerige artikelen over oude meesters en moderne schilderkunst en andere uitingen van kunst komen in iedere aflevering aan bod.

Tableau heeft eigen correspondenten in New York, Londen, Parijs en Brussel. Tableau maakt melding van exposities in musea, kunsthandels en galeries, en de interessantste beurzen in binnen- en buitenland. Daarnaast brengt Tableau fotoreportages over en interviews met figuren uit de kunstwereld.

Het tijdschrift Tableau Fine Arts Magazine wordt vanaf 1 oktober 2008 uitgegeven door Pelican Magazines Hearst in Amsterdam en verschijnt zes keer per jaar.

http://www.tableaumagazine.nl/
weltkunst.jpg

Weltkunst

Duitslands oudste en meest gerenommeerde tijdschrift voor kunst en antiek is ontstaan in 1930 als heruitgave van "Die Kunstauktion" onder leiding van kunstenaar en schrijver Walter Bondy.

In 14 uitgaven per jaar wordt de lezer geïnformeerd met beeld en tekst over de kunst uit de gehele wereld. Verder worden diverse zaken uit het verleden behandeld.

http://www.weltkunst.de/
collect.jpg

Collect

Het Kunst & Antiek Journaal/Collect tracht zijn lezers maandelijks zo breed mogelijk te informeren over kunst en antiek. Het blad is niet alleen voor de actieve verzamelaar een must, maar ook de geïnteresseerde liefhebber in kunst of antiek zal er veel informatie in terug vinden.

http://www.kaj.nl
stabiloworld.jpg

StabiloWorld

Stabilo International. Een naam die veel beursorganisaties in Europa en daarbuiten een gerust gevoel geeft. Terecht, want al ruim vijfentwintig jaar zorgen wij ervoor dat complete beurzen, stand voor stand perfect worden gebouwd en ingericht. Vanwege die totaalaanpak is het woord standbouwer eigenlijk niet passend meer. Beursbouwer, dat is de naam die ons beter past. We blijven bezig om sneller en professioneler onze klanten te kunnen bedienen. Mede daarom zijn we verhuisd naar een nieuw en veel groter bedrijfspand in Eindhoven op bedrijventerrein Flight Forum, vlakbij het vliegveld zodat we overal ter wereld snel aan de slag kunnen.

http://stabiloworld.com/