klanten


pan.jpg

PAN Amsterdam

PAN Amsterdam, de eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design bestaat 25 jaar. De PAN viert dit kroonjaar met een 'schitterende' presentatie van tiara's en diademen. U vindt op de PAN ook design, antiek, oude meesters en moderne kunst, juwelen en vintage foto’s. Het brede aanbod biedt voor iedere bezoeker wat wils. De kwaliteit wordt gegarandeerd door de strenge keuring op authenticiteit, kwaliteit en conditie. De PAN is een plek om inspiratie op te doen voor uw interieur of om gewoon te genieten van kunst in al zijn vormen.

http://www.pan.nl/
tefaf.jpg

Tefaf Maastricht

In 2012 viert TEFAF Maastricht haar 25-jarig jubileum en wordt beschouwd als de meest toonaangevende beurs in de wereld. TEFAF biedt een ongeëvenaard aanbod dat 6.000 jaar kunstgeschiedenis omvat, met grote namen als Van Gogh, Renoir, Rembrandt, Anish Kapoor, Breughel etc. In een elegante ambiance bieden ruim 250 tophandelaren uit 16 landen de meest uiteenlopende kunstvormen aan.

http://www.tefaf.com/
theodaatselaar.jpg

Daatselaar Fine Art & Antiques

Theo Daatselaar vestigde zich als antiquair in 1978 onder de naam Daatselaar & Godhelp Antiquairs. Medio 2008 verhuisde Theo Daatselaar vanuit Utrecht naar Zaltbommel waar hij in een historische stadsboerderij zijn eigen kunsthandel vestigde onder de nieuwe naam Theo Daatselaar Antiquairs.

http://www.daatselaar.com/
nbm.jpg

Noordbrabants Museum

Een plaats om kennis te verwerven over het verleden, begrip te krijgen voor het heden en inspiratie op te doen voor de toekomst. Een museum waar jong en oud, Brabanders en niet-Brabanders welkom zijn. Gastvrijheid en toegankelijkheid staan hoog in ons vaandel!

http://www.noordbrabantsmuseum.nl
christies.jpg

Christies

De bedragen volgen elkaar in een snel tempo op. De ogen van de veilingmeester schieten van de ene kant van de zaal naar de andere om geen bod te missen. De zaal houdt zijn adem in. Dan komt de hamer met een klap neer. Verkocht!

Dit is een dagelijks terugkerend ritueel in de veilingzalen van Christie's over de hele wereld. Christie's is het oudste veilinghuis ter wereld en verkoopt kunst, meubelen, juwelen en wijn sinds James Christie's de eerste veiling organiseerde op 5 december 1766 in Londen.

http://www.christies.com
km.jpg

Kunstmesse Munchen

It is Germany's eldest art fair and each year one of the cultural highlights in the Bavarian metropolis: Kunst-Messe Munchen. The visitor will on entering the impressive Rotunda of Postpalast be received by excellent art objects covering all époques and genres. Old masters' paintings, superb sculptures, splendid crafts, fine silver and the white gold: porcelain. Another focus will be on decoration and furniture - dominated by baroque, classicism and Biedermeier.

http://www.kunstmesse-muenchen.com/
rorstrand.jpg

Rorstrand

For almost 300 years Rorstrand has been synonymous with quality and fine craftsmanship. Our plates and tableware have been handed down from generation to generation and become heirlooms, classics and collectors’ items that have written themselves into Swedish design history. Perhaps this is because we have always understood that quality goes beyond mere durability and functionality.

http://www.rorstrand.com/
vhok.jpg

VHOK

De Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst in Nederland werd opgericht in 1911 door een aantal gerenommeerde Nederlandse kunsthandelaren. Hun doel was om vakkennis te stimuleren, vertrouwen te vergroten en het garanderen van de kwaliteit van de te koop aangeboden objecten. In 1949 initieerde de VHOK de organisatie van een jaarlijkse kunsttentoonstelling, de Oude Kunst-en Antiekbeurs in het Prinsenhof in Delft. Deze beurs, een nieuw fenomeen in Europa, heeft bestaan tot 1987, toen werd hij samengevoegd met PAN- Amsterdam. Leden van de VHOK nemen nog steeds de hoogst mogelijke professionele en ethische normen in acht. Deze zijn vastgelegd in een 'Gedragscode' en de 'Algemene Voorwaarden voor verkoop en diensten'. De handel in kunst is gebaseerd op vertrouwen. De vereniging ziet erop toe dat dat vertrouwen gewaarborgd blijft. Een groot aantal VHOK leden zijn klant van Stravi Vitrines.

http://www.vhok.nl/
rocksandclocks.jpg

Rocks and Clocks

Rocks and Clocks is a well-established company located just down the street from the Royal Palace on the Noordeinde in The Hague . The owner Mr. D.E. Aardewerk is an F.E.E.G. certified gemmologist, an H.R.D. certified diamond grader, and is an N.J.U. appraiser of watches, jewellery and precious stones, registered in the Netherlands . Mr. D.E. Aardewerk is a fourth generation antiques and jewellery dealer. We specialize in vintage and antique jewellery and watches. Our collection can be found at Noordeinde 164 in The Hague (open on Saturday), on the internet and at specialized Dutch fairs such as Artantique (Utrecht), Art Deco beurs The Hague, Juwelen in het Amstel (Amsterdam), Oude Kunst- en Antiekbeurs (Delft) and Het Juweel (Zeist).

http://www.rocksandclocks.com/
Kollenburg_Antiquairs.jpg

Kollenburg Antiquairs

Mischo van Kollenburg (1974) is een jonge Nederlandse antiquair die, met zijn grote vakkennis en gevoel voor kwaliteit en schoonheid niet alleen nationaal, maar ook over de grenzen heen de aandacht trekt. Kollenburg Antiquairs BV is gevestigd in het pittoreske Noord Brabantse dorp Oirschot en presenteert zich jaarlijks op PAN Amsterdam. Daarnaast neemt Kollenburg Antiquairs deel aan internationale beurzen in Brussel, Madrid en Hong Kong. Van Kollenburg is gespecialiseerd in 18e-eeuwse Nederlandse en Europese meubelen en objecten van toegepaste kunst. De gepassioneerde antiquair slaagt er steeds weer in om de fraaiste stukken uit die periode aan zijn collectie toe te voegen en hij ontvangt u graag op afspraak om u die collectie te tonen.

http://www.kollenburgantiquairs.com/nl/
artinredlight.jpg

ART IN REDLIGHT, THE INDEPENDENT ART FAIR

Bezoek in september Art in Redlight midden in de rosse buurt. Een eigenzinnige kunstbeurs met hedendaagse kunst, fotografie en sieraden samengebracht in een museale presentatie in de prachtige gotische Oude Kerk. Sinds 2005 wordt jaarlijks de Art in Redlight kunstbeurs gehouden. Een internationale samenwerking van bekende en minder bekende kunstenaars, van ervaren en net afgestudeerde kunstenaars maken Art in Redlight tot een "must see"; in het culturele aanbod van september. Art in Redlight loopt sinds 2005 voorop in de aanpak om in dit oudste stuk van Amsterdam meer differentiatie te brengen. Dat gebeurt tegenwoordig ook met projecten als Redlight Fashion en Redlight Radio.

http://www.ArtInRedLight.com
DCD.jpg

DCD Design Classic Duesseldorf

Design classics on 4000 sqm! 150 dealers from all over Europe, galleries + private collectors, offer finest objects, be it furniture classics, interior decoration or jewellery for collectors + enthusiasts. 13 years under the name of Design Boerse Duesseldorf, now as design classic duesseldorf 2012, yet a MUST for collectors + design addicts, flaneurs + individualists! With new name + logo, but renowned organisation + everything for the collector's heart: from Marcel Breuer's Barcelona seat to your 2nd-hand Eames chair, ceramics + art glass form the Italy of the 50ies to the rare + sought-after acrylic+silver jewellery by Bjorn Weckstrom form the last midcentury. A feast for the senses + a great forum for finding simply;'cool stuff'; Bookshop, live-DJ, auction houses, finest catering, ample parking space (2,-Euro/day), near to city center as well as airport. Every year in December!

http://www.designclassic.de
logo-blauw-groen.gif

Collectie Harms Rolde

Collectie Harms Rolde is een kunsthandel met een verzameling realistische schilderkunst uit het begin van de twintigste eeuw tot en met het heden. Wij bieden een afspiegeling van deze veelzijdige kunststroming met een accent op techniek en kwaliteit. De schilderijen variëren van fijnschilderfiguratief tot expressief van kunstenaars met een gevestigde stijl in zowel binnen- als buitenland. Realisme staat bij ons hoog in het vaandel.

http://www.collectieharms-rolde.nl/